Právě se nacházíte:

Golf Club Ostravice

Golfové hřiště Golf Club Ostravice, projektované Chrisem Johnsonem, který již projektoval řadu hřišť v Evropě a Africe, má délku 6500 metrů. Jedná se o mistrovské osmnáctijamkové golfové hřiště s parem 72, typu parkland. Prvních pět jamek je velmi otevřených a hned tři z nich se hrají kolem vody, která je často strategicky umístěna a otestuje i psychické kvality golfistů. V dalších jamkách hřiště víc uzavírá nádherných zákoutí listnatých lesů, které vám dají požitek nejen ze hry, ale i z krás okolní krajiny. Zázemí areálu představuje golfový klub s restaurací Panorama a hotel GREEN INN pro možnost ubytování přímo na golfovém hřišti. Budova Driving range poskytuje třináct krytých odpališť a přímo navazuje na prostory golfového klubu. 

Spolu s golfovým areálem vznikl rovněž běžecký areál, jehož cílem je poskytovat kvalitní tréninkové podmínky pro příznivce běžeckého lyžování. V místech, kde se od jara do podzimu trénuje golf najdete mechanicky upravenou běžeckou trať v délce cca 2 km a šířce 7,5 m. S příchodem prvních mrazů tak můžete stopu využívat pro klasiku i bruslení, a to zcela bezplatně! Provoz běžeckého areálu je závislý na dostatečném množství sněhu, pro tvorbu stop je třeba minimálně 50 cm. Areál je v případě příznivých podmínek v provozu denně od 7.30 do setmění. Trať je vhodná pro pořádání závodů nejvyšší kategorie, v její bezprostřední blízkosti je pro návštěvníky připraveno zázemí pro přípravu lyži a občerstvení.
 
Golf Club Ostravice otevřel ve svém resortu nový hotel Green Inn Hotel, který je ideálně umístěn v regionu pěti 18jamkových golfových hřišť - European Tour Region. Hotel je umístěn v srdci resortu a poskytuje fascinující výhledy na beskydské údolí. 
 
Komplex šesti budov je situován na hranici golfového hřiště a svým roubeným vzhledem navazuje na zázemí golfového klubu s restaurací, kde hosté naleznou veškerý ubytovací servis - recepci , restauraci, ale i půjčovnu aut. Hotel disponuje 27 prostornými pokoji vybavenými přírodními materiály, wifi, klimatizací, barem, TV, SAT, terasou, saunou a  whirlpoolem.